De bedste strategier til Blackjack

At have den korrekte strategi bør lede dig til et underholdene spil samt chancen for den helt store gevinst. Det kræver meget få elementer, at få styr på de vigtigste strategiske træk ved et spil Blackjack. Disse tricks kender du måske, hvis du allerede er en garvet Blackjack spiller. Det ses dog ofte, at mange spillere har blinde vinkler i forhold til spillet. Det er vigtigt at bruge både matematik samt korrekt strategi, når man gambler. F.eks. er det mange gange bedst, at forlade et spil, hvis følelserne begynder at styre for meget.

Disse ting skal du huske når du spiller Blackjack

Vind oftere og få mere ud af dit indskud ved Blackjack bordet med disse nemme tips og tricks. Med kun få remedier i ærmet, kan du nemt og hurtigt forbedre dine Blackjack muligheder i dag.

Fordoble din gevinst

Hvis de første to kort du får uddelt i et spil giver 11, så bør du i alle, undtagen én situation, double din indsats. Det betyder at du som spiller kun kan få ét kort mere fra dealeren. Men her er chancen tårnhøj for at du kan fordoble din gevinst. De fleste casinoer kører i dag med denne regel, så det er bare med at tage fordelen på de rigtige tidspunkter. Husk at det eneste tidspunkt du ikke skal fordoble en ellever er, hvis dealeren sidder med et es. At splitte hænder er en god måde at få sjovere og længere Blackjack sessioner på. Hvis du splitter dine kort rigtigt, kan der være store gevinster at hente. Det vil måske ikke føles helt naturligt i starten, men hvis du sidder med et par niere eller syvere bør du overveje at splitte. Det er oftest en stor fordel at splitte på nieren ved dealerens udlæg, med mindre dealeren har 7, 10 eller es. Ved et par syvere kan du også med fordel splitte, med mindre dealeren har 8, 9, 10 eller et es på udlægget.